De herfst toppers van Stoepje Bakker Harold van de Pol!
Geplaatst op: 10 nov 2021

De herfst toppers van Stoepje Bakker Harold van de Pol!  

Herfst it is! Het wordt weer een stuk kouder en de bladeren vallen op de grond. Kortom: de periode van warmte en gezelligheid binnen is weer aangebroken. Koffie, dekentjes en de lekkerste herfsttraktaties! Geen idee welke producten je moet kiezen als je voor onze marktkraam staat? Wij, van Stoepje Bakker Harold van de Pol, helpen je graag! Bekijk hieronder onze herfst recommendations!  

De Noten Rozijnen Stoet

Oftewel een echte krachtpatser! Een overheerlijk robuust brood met rozijnen en noten. Daarnaast is deze stoet gevuld met zaden, granen, pitten, rogge en volkoren meel. Lekker om te eten bij elke gelegenheid.  

300x300-06085 Noten rozijn stoet-1.png

Bonkies met pompoen

Ben je op zoek naar een klein herfstachtig hard broodje? Probeer dan onze verrukkelijke Bonkies met pompoen. De smaak is niet alleen fantastisch, ze zien er ook nog eens uitnodigend uit.  
300x300-04479 Bonkies met pompoen-1.png

Haverkoek Appel Kaneel

Heb je visite over de vloer? Een koude wandeling gemaakt of zit je ‘s avonds met een lekkere kop koffie op de bank? Dan kan onze Appel Kaneel Haverkoek niet ontbreken! Kaneel is een specerij die als typisch herfst wordt gezien. In combinatie met appel zorgt het voor een heerlijke smaakcombinatie. Lekker en gezond!

300x300-05626 Haverkoek Appel Kaneel-1.png

 
 

 

Al met al genoeg lekkers! Dus verwen vooral jezelf, vrienden en familie met de producten van Stoepje Bakker Harold van de Pol. Wanneer kom jij jouw herfst producten scoren?  

 

Meer nieuws