Volkoren, goed tot in je vezels!
Geplaatst op: 04 nov 2022

Volkoren, goed tot in je vezels! 

Bakkerij ’t Stoepje heeft de handen ineen geslagen met het Nationaal Schoolontbijt om samen kinderen ervan bewust te maken dat een goed ontbijt belangrijk is. Om deze reden sponsoren wij de komende drie jaar aan het Nationaal Schoolontbijt het brood. En dan natuurlijk wel de meest gezonde variant: Volkoren! We hebben een heerlijk Volkorenbrood, Volkoren Bollen en Volkoren Rozijnenbollen. 

Afbeelding1.png


Naast bovenstaande volkoren producten die wij deze week aan de basisscholen sponsoren, hebben wij voor het Nationaal Schoolontbijt een nieuw product ontwikkeld. De Rustiek Volkorenbol, een overheerlijke volkoren bol met Nutri-score A. Maar wat maakt deze bol extra speciaal? Het is een mooie, rustieke bol met geroosterde tarwekiemen, extra veel vezels dus.

Robuust Volkoren bolgesneden.png
Waarom volkoren? 
Van alle soorten brood bevat volkorenbrood de meeste voedingstoffen, zoals B-vitamines en ijzer. Daarnaast is volkorenbrood vooral rijk aan vezels, en deze zijn heel erg belangrijk voor een goede darmwerking. Volkorenbrood is dus gunstig voor jou en past ook nog eens perfect bij een gezond dieet! 

En ook jij kan de gezonde lekkernijen bekend van het Nationaal Schoolontbijt bij t Stoepje bakker Harold van de Pol halen.

Meer nieuws